(Android/iOS) Block Craft 3D:Building Game cheat kód pro neomezené množství tokenů
Mar 16, 2022 7:51:09 GMT -5
Post by samtiodometro on Mar 16, 2022 7:51:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Craft 3D:Building Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Craft 3D:Building Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro neomezené množství tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Block Craft 3D:Building Game 2022 version ▞▞▞
Ahoj všichni je to fakt nejlepší hra na světě 😘👍😄
Ještě se mi to stahuje
Nejlepší hra na světě! Zbožňuju ji! Můžu si tam stavět co chci a můžu se dostat i k jiným hráčům! Je to fakt boží hra! Moje kamarádka ji má taky a už si tam postavila obří vilu! Je to bezva hra, doporučuji stahujte! Opravdu super hra. Jenom bych dala aby se zvířata nemusela kupovat, ale nevadí mi že je musím koupit. Viděla jsem opravdu bezvadné domy a musím říct, že obdivuju toho kdo si v block craftu postaví tak velký dům a všem takovým dávám 👍
Jeto nejlepší ze všech her
Ke mně taky přišlo zvíře ...vlk Škoda že je to takhle po levlech ale jinak fajn❤🐭💘
Je to fakt super hra doporučuji stáhnout 👍
Mini Craft Block Craft 3D Building Game - Stáhnout Apk
Tato hra se mi nelíbila, protože i kdybych chtěl, nemohl jsem tutoriál přeskočit a také to není nejlepší aplikace pro uživatele Chromebooků.
Je to v pořádku... je to jen na notebooku Apple MacBook je to v pořádku Bc. pokud si myslíte, že to můžete použít na notebooku... Myslíte si, že je to užitečné nebo si myslíte, že je to užitečné
Skvělá hra, kterou si můžete zahrát s přáteli a postavit cokoli, nebude jedinou nevýhodou je fakt, že získáte pouze 150 bloků, bylo by hezké, kdyby byly neomezené. Ale jinak je to dobrá hra.
Je to jako stavění ve skutečném životě, ale je to hra a je to tak zábavné navštěvovat vesnice a vidět vesničany kvůli Petovi, já tu hru tak miluji! Dal jsem pětihvězdičkové hodnocení, miluji hru, potlesk za tvůrce, dobrá práce
Tato hra je dost dobrá na hraní, ale důvod, proč jí dávám hvězdičky zdarma, protože je to vykrádání Minecraftu Vím, že mě to baví, je to prdel, nemůžete to používat, dokud se dobře něco nestane, tahle hra je na hovno
Delato veci za vas ale jinak dobry
Je jen špatné, že musíte platit příliš mnoho, abyste odemkli jednu věc, a raději si pořiďte mod, je to mnohem lepší než tento a navíc dostanete všechny věci zdarma.
Opravdu se mi tato hra nelíbí, protože když mi dojde blok a snažím se dívat na reklamu, abych doplnil nebo získal další drahokamy, nechtějí mít žádné bloky nebo drahokamy, takže tuto hru nenávidím xD
3D 方塊城:城市建造模擬遊戲 Block Craft 3D 街機 majg
To je ta nejvíc ubohá kopie Minecraftu pro kidy jakou jsem viděl za věci se musí platit a do mobů ani nemůžete bouchat. Nechápu jak to někdo může hrát. A k tomu ti vesničani vlezou úplně všude tou nejmenší škvírou ale neodejdou ani rozbouranou zdí. Bože pokud chcete Minecraft a nemáte na něho peníze, stáhněte si ho přez Ulož.to
tohle byla nejhorší hra všech dob. Jako když potřebujete dokončit úrovně, abyste získali vodu, lávové květy a mnoho dalšího, a nemůžete spát. Tato hra má jednu hvězdu Myslím tím vyzkoušejte DIVERS, je mnohem mnohem lepší než každá tato hra nesmí stáhnout tuto špatnou hru.
Je to dobrá hra, ale musíte sledovat přidávání drahokamů a mincí a výherní box by měl dávat více drahokamů, a když sledujete přidávání drahokamů, mělo by jich být více, nedává to smysl a když začnete stavět, nemůžete budovu odstranit Musel jsem hru smazat a smazat, abych mohl začít znovu, a mělo by tam být místo, kde můžete začít znovu, nedává to žádný smysl, kdybych tomu mohl dát půl hvězdičky, měli byste 1 1/2 hvězdičky, ale je to cokoliv. hra je lepší, musí být pro nás lepší
Podle mého názoru je to docela nudné, ale vím, že lidé jsou na tom podobně. Je to také jen rip off Minecraftu. Myslím, BLOK CRAFT. Také nemůžete hrát s přáteli tak, jak vám to Minecraft umožňuje. 10/10 NEDOPORUČUJEME.
Mari games já taky a taky řemeslník jinak mi vadí že když si postavíš něco svého tak to není v seznamu staveb a není tam TNT
Je to skvělá hra ale škoda že tam máte Ty věci zamčení a jinak super hra dávám 5 hvězdiček a libý semi že můžete cestovat do jiného světa je to prostě skvělá hra!♥️♥️
TATO HRA JE ÚŽASNÁ! Jsou však věci, které nefungují. Jako když jsem našel stavby mé sestry.Ale jinak je to perfektní hra, kterou doporučuji někomu, kdo hledá hru. Děkuji za tuto epickou hru! ❤
Jojo to že prý je
Hrál jsem tuto hru, když v ní byl režim pro více hráčů, a upřímně řečeno, hry jsou teď mnohem nudnější, když je pryč. Přidal bych to zpět, ale možná, pokud by to byl problém, mohl byste přidat možnost umístit bariéru tak, jak když zachraňujete budovu, kromě toho, že je to jen pro lidi, kteří to nemohou pokazit a je to neviditelné.
Celkově dobrá hra. Ale dojdou bloky příliš rychle. Podívejte se na video a získejte další bloky, ale po videu už se nedozvíte. Dejte 3 hvězdičky, opravte problém a já se změním na 5 hvězdiček. Zřejmě nečtou recenze svých her, hru nyní odinstalují a nenaznačují, že by tuto hloupou hru někdo používal
Fantastická hra!! můžete postavit doslova COKOLI, co si dokážete představit! stojí za to koupit schopnost létat. žádná monstra, žádní nepřátelé, žádné umírání, nekonečný stavební prostor! 5 hvězdiček, nejlepší hra na mobilní aplikaci!!
To je hloupost, tohle všechno je jen budování některých vesnic, protože jsem chtěl být dobrý, protože jste mohli vidět ženy, protože jsem žena a chci změnit svou postavu, abych byla ženská! Ale teď je to jen další podvod z Minecraftu! jen kdyby se vrátilo dobré řemeslo...
může existovat nějaký způsob, jak odvézt tyto otravné a hloupé vesničany, které teleportují a přicházejí a chodí kolem mě, když stavím, nikdy mě nenechají na pokoji, existuje způsob, jak je zbavit vybavení? ale líbí se mi tato hra je zábavná jako minecraft.
Dobře, takže tato hra je skvělá, ale... měla by být jako roblox
Block block craft je úžasná hra, která vám nedává žádné reklamy a celkově je opravdu dobrá, jediná věc, která je docela špatná, je, že váš telefon začne umírat docela rychle
Ja taky mam rad koně ale je to dobrá hra. Protože tam muzete stavět.
Rádoby minecraftu. Musíte zaplatit, abyste odemkli věci, které by měly být zdarma, jako jsou dveře. Sklizeň stromů a listové bloky tam zůstanou plovoucí. Žádné nástroje. Žádné lavice na ustlaní postelí nebo jiné věci.
Cube Rush Adventure Arkada zqrm
dobrý ale trochu kopíruje
Block Craft je nová hra, která vám umožní vybudovat si vlastní město. Začněte stavět a ukažte všem své herní dovednosti a skvělé stavby. Funkce : * Stavební hra
Dobrý ale musíte si nějaké bloky vylosovat a zvirata taky
Je to hrozné. Jen stavíte .A je to hrozné
Tato hra je tak skvělá, že máte spoustu her, můžete jít do světa jiných lidí Mám to jen na svém starém telefonu Stále to dělám tak skvělé, že lidé reagují z ničeho nic přichází do mého pokoje vše, co chcete spawn hráč mrtvý pět hvězdiček pro toho jednoho
Koupil jsem drahokamy pro svou dceru před více než měsícem a nikdy mi nebylo připsáno, že jsem bez odezvy kontaktoval podporu. Je to smutné, protože moje dcera tuto hru opravdu milovala, ale poté, co jsem provedl nákup a nedostal to, za co jsem zaplatil, a poté jsem neměl podporu 0, tuto hru bych vůbec nedoporučoval.
Líbí se mi tato hra, ale krásné věci musí být zdarma, protože pokud potřebujete sbírat vodu, musíte platit, pokud chcete domácího mazlíčka, musíte platit, proč musíme platit za všechno? Vesnice ostatních lidí není krásná, protože musí za všechno platit. Takže to, co chci říct je, že ty všechny věci musíš mít zdarma Doufám, že rozumíš lásce, cizinče 🙂
skvělá hra akorát se mi to seká. :l
Milovat a nenávidět. Je to zábavné a návykové. Jediný problém je, že nemůžete uložit svůj postup a hrát na jiném zařízení. Musíte začít úplně od začátku. Nedávno jsem si rozbil telefon a musel jsem dostat další stejný e-mail a hry, ale musel jsem začít znovu.
pokaždé, když jsem opustil svou vesnici a šel do jiné, všichni moji vesničané by byli pryč a moje vesnice by se úplně změnila. každá budova, kterou jsem postavil, zmizela
Hra se mi líbí.......ale drobný problém není jako na obrázku a něco, za co musíte zaplatit peníze.Musíte tak tvrdě pracovat a dimonedy je těžké získat...tuto hru hraji, ale Ne moc, pokud máte hodně času na hraní, řekl bych, že to zkuste
Hra se mi líbí, ale je to mnohem horší verze Minecraftu. Ale důvod, proč jsem to ohodnotil 3 hvězdičkami, je ten, že si nemůžu vytvořit vlastní postavu, doufám, že to bude v příští aktualizaci!!
Nelíbí se mi omezené množství bloků, jakmile dosáhnete úrovně 3. Přesto je to zábavná hra
Nenávidím tuto hru, protože to dělá, má na ni hodně špatné recenze, protože ji opravdu nenávidím a tak jsem se na tuto hru naštval, protože je tak na hovno a postavy vypadají nějak divně a měli by to mít kolem postav prosím dát druh barev a jen dát zdarma košile aktualizace Sprint aktualizace
Debyly tam dávají 3 reklamy někdy 4/5/6r.
Líbí se mi tato aplikace, kterou používám na svém starém telefonu, ale nelíbí se mi, jak musíte stavět věci, abyste dosáhli jiných věcí, ale pokud hrajete se sourozencem, mohou přijít do vašeho světa nebo vy do jejich. Tato aplikace je opravdu pěkná 👌, ale myslím, že mohli udělat lidi z vesnice o něco chytřejšími 🤓