Post by samtiodometro on Mar 16, 2022 7:57:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Collector Solitaire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Collector Solitaire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање (бесконачан ресурс) ▞▞▞
▞▞▞ Collector Solitaire 2022 version ▞▞▞
Dissembler Teka-teki rnt
Досадан
Леп
Систем живота био је бољи у поређењу са оним са новчићима који изгледа као тотална граба новца. Не би требало да будем приморан да отварам апликацију 10 пута дневно (у размаку од 1 сата!) да бих направио довољну количину новчића да бих могао да играм 5 игрица што је еквивалент 5 живота. Постоје нивои на којима морате да покушате више десетина пута да бисте га завршили, посебно ако немате среће са извученим картама. Заборавите и на појачиваче са новим ценама. Штета јер игра има прелепу графику.
Досадно је играти игру 🎮
Дизајнери су постали превише похлепни, преуређене игре тако да трошите дупло више. Штета, било ми је омиљено. Играо сваки дан. Сада је једноставно прескупо и више не разумем како вредност новчића функционише. Штета, некада је било 5 звездица.
Волим ову игру
Ово је добра игра за играње
АКО НЕМА НАЧИНА ДА САЧУВАТЕ ИГРЦУ ПРЕКО ФАЦЕЦРАППИБООК-а, НЕ МОГУ ОВО ПОДРЖИТИ. НАКОН ДОСЕГАЊА НИВОА 60 ИЛИ ТАКО, ИГРА СЕ ПОНАВЉА. НЕЋЕ ПЛАЋАТИ ЗА ВЕЋ ИГРАНЕ РУКЕ.
Графика је невероватна. Али то је све. Примитивна механика и крофна Његовог Величанства.
Нема избора у игри. Повезивање са игром није успело.
Доживите добро
Одлична игра! Лепо време за опуштање 😊
За
Волите ову игру забавну за играње
Collector Solitaire கார்டு cgx
Collector Solitaire Kort qek
Свиђа ми се игра, али било би лепо да постоји исплата сваки дан за играње игре и бонус сваки сат за играње ваше игре
Сјајно се надам да ћете изаћи са још игре срца пасијанса. Волим их
Лако, можда превише лако (?) Било би лепо да сами можемо да поставимо предмете. Графика је лепа
Collector Solitaire Kort qek
Хвала вам на овој дивној игри. 💖
Волим графику и илустрације у боји. Пассијанс је опуштајући и музика је у реду. Али желео сам да сам декоришем, а ова игра вам даје део колекције након толико победа на картама, а затим га поставља где жели. Не можете бирати где ћете га ставити. Дакле, ви заиста играте само пасијанс, а не игру за украшавање.
Collector Solitaire Kart eycq
Collector Solitaire கார்டு cgx
Игра је веома забавна
Здраво, волим.волим ову игру, графика је одлична, добра прича и задаци који прате игру, нису превише изазовни који могу да вас фрустрирају и на крају не уживате у игри....због чега се играте игре да бисте се опустили након стресног дана .Добро састављено.Хвала играчком тиму!!😃👏👏