Post by samtiodometro on Mar 16, 2022 7:35:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angelo and Deemon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angelo and Deemon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључати (много издржљивости) ▞▞▞
▞▞▞ Angelo and Deemon 2022 version ▞▞▞
Angelo and Deemon Nuotykių ezdw
Цоол игра, смешна и креативна
Па то је било равно и досадно...
нису слободни
Уживајте на минут док не затражите превише за ову глупу игру. Снизите цене ако желите више купаца...нарочито током пандемије
Сматрам да је ова игра апсолутно хистерична 🤣. Али плашим се да платим целу игру након читања рецензија. Да ли је ажурирање у току, надам се Наставићу да играм и видећемо 👀 ако се нешто промени.....Иначе сјајно 👍 време.!.!.!
Да ли је било добро, можда му нисам посветио довољно времена? Деинсталиран да бих направио места на мом телефону. Мало сам застао у првом делу! Проклета микроталасна. Можда покушајте поново касније.
Довољно је примамљиво да пожели следећу епизоду, али ће рећи да има проблема са учитавањем, током игре између радњи учитава се неколико секунди и у једном тренутку и клику осећа се као век посебно када је после сваке акције. Али проблеми на страну то што је добро нацртан, не најсмешнији, већ погођен или промашен, али пре свега интригантан поглед на пакао због којег желите да наставите. Што се тиче загонетки, ако сте носталгични за бесмисленим решењима из 90-их, наћи ћете их овде, али не толико да полудите. Пробајте!
Сјајно!
Само ми се свиђа игра, не хвала вам што сте је креирали
Брух, ова игра је потцењена. Мислим да играчи треба да обрате пажњу на ову игру јер је превише добра и изазовна је за играње, има пуно загонетки и много занимљивих ствари. 5 звездица је обавезно у овој игри.
Ова игра је сјајна. Волим ову игру, али не могу да играм целу игру јер је била закључана 😔
Игра је била прилично добра. Ликови су били смешни, а стил уметности добар. Загонетке, неке су биле добре па су биле у реду. Све у свему, препоручио бих.
Одмах једна звезда. Бесплатна за преузимање, али цела игра је закључана иза плаћања. Требало би само да наплатите за почетак. Протраћио сам време и податке преузимајући нешто што немам новца да играм. Досадно и скупо када тражите офлајн игре за уштеду података.
Купио пуну верзију
Goat Evolution: Cabras e Bodes Casual sbh
Банге гоод
Добијате само 2 лвл онда морате да га купите
Ово је једна од најбољих игара са тачкама и кликовима које сам пробао. 100% бих га препоручио.
Angelo and Deemon (Full) 어드벤처 ezxf
Толико потенцијала, али тако досадно до краја! Потребно је много година да се стигне са једне локације на другу, дијалог се понављао и прича је била нејасна. Платио сам 3,99 фунти за пуну верзију и био сам разочаран.
Управо сам завршио ову игру на свом Галаки С9 и апсолутно волим ову игру. Заиста се надам да ће у блиској будућности бити објављен наставак, као што крај игре сугерише. Дефинитивно вреди 4,99 долара по мом мишљењу.
Не дозвољава ми да купим пуну игру.. стално блокира моје покушаје Исус је плакао
Купио бих пуну верзију да глас главног лика није толико досадан! Буквално сваки други лик глас је био савршен, али овај избор је потпуно уништио игру. Веома несрећно. Лоша креативна одлука. Извињавам се.
не могу да пређу прву фазу и нема дугмета за помоћ
Има много тога да се воли у овој игри и она има велико обећање. Поставка и прича су смешни и пријатни. Враћа ме на острво мајмуна које сам волео. Ипак, даље у игри загонетке губе своју финоћу, решења постају насумична без коришћења система наговештаја или мешања свега у вашем инвентару са свим осталим. На пример, слагалица са коцкама леда и конац за мобилни телефон. Рекавши да неколико подешавања и ово би могла бити заиста одлична игра
Играо сам само демо, али има оштар смисао за хумор.
Веома добра прича и хумор, али је мало кратак. Из назива игре очекивао сам целу причу, а не део ње. Да ли ће наставак бити засебна игра или ће бити проширен као део ове игре кроз ажурирање или тако нешто?
Фантастична игра. Савршено укажите и кликните. Одлична прича, графика је тако добра. Прича је мало кратка за репризу игре, али надамо се да ће бити наставка
Заиста сјајна поентирај и кликни игра.
Можете играти само 2 нивоа. Након тога морате купити игру.
ДОСАДАН
Офц
Мрачни жетелац није дух, већ прави живи идиот. Време је за брисање.
Лепа прича
Све у свему, веома забавна игра. Хумор је био одличан, а глас добро урађен. Игра је мало патила с времена на време док сам се питао шта да радим. Ипак, дужина игре је била добра. Купио сам целу игру у апликацији.
Изгледа добро, али у многим загонеткама нема логике и постају све насумичније како се одвија. Искрено, изненадио бих се да је неко успео да заврши игру а да није у великој мери користио водич. Одлична идеја, лоша реализација.
Слаба имитација. Никада нисам био верен. Расистички стереотипи не одговарају духовитости Лукасартса. Играње није имало много смисла. У реду је ако вам је понестало других избора.
Кратак преглед стварне плаћене игре
Хладан
Не хвала. Фрустрирајуће и досадно. Дефинитивно не желим пуну верзију.
Игра је добра али је плаћена,,, треба да означите то пре инсталирања,,, трошим своје податке преузимајући је,,, можемо да играмо само 3 мисије,, то је одвратно
Искрено, ова игра је толико добра да ми се допада прича и смешна је, али још увек немам новца да купим пуну верзију тако тужно да бих толико волео да завршим ову игру.
30 секунди бесплатне игре је досадно и досадно, а остатак је закључан иза паивалл-а.
Уживао сам док нисам морао да платим да откључам пуну игру. Имао потенцијал.
Допало ми се
Супер забавно 😁
Показао сам и кликнуо и ништа се не дешава. Неће се покренути не ради са мишем на Андроид 9.0. (Бокс који користи Андроид, а не Андроид ТВ) Ове кутије са спољним ТВ екранима нормално раде са свим играма укачи и кликни осим са неколико којима је потребно стиснути два прста.
Скупо за оно што јесте, превише прича, а недовољно стварних загонетки и играња. Лепа графика и прича, али недовољно игре.
ДОБИО СЕ... МОЛИМ ВАС ПОЖУРИТЕ СА НАСТАВКОМ