(iOS) Builds for League of Legends - LoL Catalyst kilidini aç (sonsuz primogemler)
Mar 16, 2022 7:48:01 GMT -5
Post by samtiodometro on Mar 16, 2022 7:48:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Builds for League of Legends - LoL Catalyst ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Builds for League of Legends - LoL Catalyst IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (sonsuz primogemler) ▞▞▞
▞▞▞ Builds for League of Legends - LoL Catalyst 2022 version ▞▞▞
Karşılaşma geçmişini yanlışlar düzeltmein
O ap em ve funciona bem, só acho q deveriam melhorar olarak runas, grande parte delas já estão ultrapassadas
oyun yok
İyi uygulama, her şampiyonun yeteneğine ve sayılarına bakmayı seviyorum. Pasiflerin sayı içermemesinin bir nedeni var mı? örnek: aatrox q dmg 10/30/50/70/90'dır (% 60/65/70/75/80 reklam), ancak pasif, Aatrox'un bonus büyü hasarı iyileştirdiğini ve bir sonraki saldırıda iyileştiğini söylüyor. Hedeflerin maksimum hp'sinin %5-15'ini dağıtıyor gibi bir şey yazmıyor. rahibelere sahip pasifler, bunu daha iyi hale getirecek tek şeydir;)
Skill time değerleri kesinlikle bozuk, uygulamayı kullanılmaz hale getiriyor.
modası geçmiş
Yasuo
her yeni yama, uygulamayı güncellediğimde hata veriyor, ya yanlış yapılar gösteriyor (örneğin reklam şampiyonlarında ap derlemeleri gibi) ya da 9.13 yamasında olduğumuz son güncelleme gibi, ancak uygulamada 9.9 gösteriyor rünler ve yapılar, 4 yama geride (bu hata bir kereden fazla oldu), keşke bunu düzeltseler ve güncelleme yaparken daha fazla zaman alsalar, bu yüzden yanlış yama yapıları/rünleri göstermez
Herşey var bot gerçekten harika😚
Çok saçma rünler ve buildler var
Zedin yapısı yanlış hemde akalizedden üstün hem winden hemde zhonya kullanılması için kullanılır. dikkat alınsın
lole çok fazla guncelleme için uygulama yetersiz kalio
Builds for League of Legends - LoL Catalyst Розваги uuqa
Builds for League of Legends - LoL Catalyst বিনোদন hecy
Her zaman 1-2 dakika sonra kapanır, bu sorunu giderir, aksi takdirde harika bir uygulama.
iyi bir uygulama ama yetersiz
Gayet kullanışlı ve yardımcı bir uygulama teşekkürler
Bu uygulama gelecekte eski bir umut gibi görünüyor, görünüşünü güncellersiniz
RACE THE SUN ® Toiminta ium
Daha fazla özelliğe ihtiyaç duyar (ve Fiddlesticks'in yeniden çalışmasını bekler)
Yeni başlayanlar için veya rünler ve eşyalarla uğraşmak istemediğiniz zamanlar için gerçekten iyi bir uygulama 5 yıldız değil çünkü belirli bir şampiyonun sahip olduğu her rol için sadece 1 yapıya sahip olduğunu gördüm
Oğul bidır bozuk veri sorunu olmuyor
Harika 1 uygulama
Bazı şampiyonlar hakkında bilgi yok
Builds for LoL Unterhaltung qddb
reklamsız güzrl
Pek beğenmedim Aslında pek iç açıcı deil
İyi uygulama ama oyunculardan gördüğüm yapılar kötü
uygulama efsane cok guzel guzel guzel fevkaladenin fevkinde legendry
LoL Catalyst 娛樂 itde
Builds for League of Legends - LoL Catalyst Əyləncə zag
Tek kelimeyle harika, yeni bir oyuncu olduğum için şampiyonlarım için temel yapıları öğrenmek için güvenebileceğim tek uygulama. Düzeni anlamak çok kolaydır, reklamlar çok rahatsız edici değildir ve telefonunuzun bağlı olmaması durumunda verileri çevrimdışı olarak indirebilirsiniz. Sürekli destek ve güncellemelerden bahsetmiyorum bile. Tek bir şey, bir IOS sürümü yapın, böylece iphone'lu arkadaşlarım onu veya genel olarak herhangi bir IOS kullanıcısı kullanabilir.
Uygulamayı artık açamıyorum, her zaman çöküyor.
Baya iyi
yeni şampiyon kayn'ı göremiyorum
TURKCE DİL DESTEGİ GELMELİ. ONUN DİSİNDA HARİKA. MUHTEŞEM UYGULAMA.
Harika ula harika aradigim program
Oyuncuların nasıl ve ne yapacaklarını tartışabilmeleri için her şampiyon için bir yorum bölümü eklemelisiniz.
Itunes de neden yok acaba bu uygulama olsa 5 yıldızlıkkabiliyet ve rünler doğru mu ?
Bu gerçekten iyi bir uygulama ama bazen rünleri yanlış yapıyorlar
Pro builds kısmı 4 Mayıs'ta mı kaldı? msi yüzünden mi?
mükemmel ötesi. Çok basit, aradığınız şey var ve güncel bir uygulama.
harika.
Kullanımlı Ve Yararlı Bir Uygulama Çök İyi Olmuş
Lillia Runnes lütfen
Bilinmeyen hata, lütfen bir sihirdar aradığımda tekrar deneyin
Bu uygulama LoL oynamama yardımcı oluyor